Hoi, 
Mijn naam is Melissa.Ik loop nu twee weken stage bij Inge Bouman. Ik zit in mijn 3e leerjaar van het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam. De komende weken ga ik Inge bijstaan bij haar lopende projecten. Doormiddel van deze blog vertel ik wat mijn ervaringen over de afgelopen twee weken zijn.
WEEK 1
Op maandag hebben we de lopende projecten doorgenomen.
Ik kon meteen beginnen met het maken van 3D tekeningen voor een uitbouw aan de achterzijde van een jaren ’30 huis in Haarlem. In de uitbouw komt tevens een nieuwe keuken die Inge eveneens zal ontwerpen. 
In de 3D perspectieven laat ik de variaties in uitbouwen zien.

Verder heb ik voor een nieuw te bouwen woonhuis voor het project “Remise” waarin er door Inge een ontwerp is gemaakt voor de begane grond, verschillende sfeercollages gemaakt waarvan elke collage bij een ander ontwerp past. Ook heb ik van de ruimte 3D tekeningen gemak. Samen met de sfeercollages en de materialen die er gebruikt gaan worden, geeft dit een goed beeld van de ruimte.

WEEK 2
Deze week heb ik de 3D tekening van de uitbouw afgemaakt. Op foto 1 loopt het dak schuin omhoog waarbij de zijkanten van het dak dicht zijn. In de punt van het dak zit glas. Op foto 2 loopt het dak schuin omhoog maar ook iets naar binnen (dit schuine deel heeft dezelfde hoek als het dak). De zijkant is gemaakt van glas, voor nog meer licht evenals de punt in het dak dat ook gemaakt is van glas. Op foto 3 is hetzelfde dak te zien als op foto 2 alleen zijn hier de zijkanten dicht gemaakt en komt er extra daglicht binnen via de punt in het dak, dat ook hier gemaakt is van glas.

Verder zijn Inge en ik bezig geweest om de stickers die Inge ontworpen heeft van Kuifje op te plakken op de twee ramen en de twee openslaande deuren. Deze stickers voorkomen de inkijk van buitenaf.