WEEK 7
Deze week is Inge begonnen met een paar verschillende projecten. 
We waren voornamelijk te vinden in de studio.

Enkele weken geleden waren we op locatie bij een oude opdrachtgever van Inge. Ook deze keer hebben ze haar benadert voor een ontwerp. Dit keer voor het verbouwen van de garage naar een multifunctionele ruimte. 
De klant wilt graag veel opbergruimte van proviand, (tuin)gereedschap, sportspullen, garderobe, wasmachine’s en een plek om de was te doen. Kortom; een uitdaging!
Deze week is Inge begonnen met het ontwerp. Toen Inge het ontwerp af had ben ik het in 3D gaan zetten om de klant een nog beter beeld te kunnen geven. 

Lekker veel opbergruimte en nog steeds een ruime doorloop
Hier is een plek je waar ze de was kunnen doen en ook nog ruimte om
te vouwen

We zijn ook naar een nieuwe klant geweest, dit is een monumentaal pand. Het leuke is dat Inge nog niet zo heel lang geleden ook al een keertje een monumentaal pand heeft mogen inrichten. Het monumentale pand is wel heel anders dan het vorige monumentale pand.
Bij de klant gingen we foto’s maken en met de klant bespreken wat de wensen zijn.
Vrijdag middag kwamen er klanten langs, zij gaan verhuizen naar een nieuwbouwhuis in Vijverpark in Overveen, het huis is nog niet gebouwd. Zij kwamen langs om dat zij graag advies willen van Inge voor hun twee badkamers. Eerst hebben we een klanten gesprek gehad, daar in hadden we het over; wat zij graag willen, wat zij van Inge verwachte en wat Inge kan doen voor hen. Na het gesprek zijn we een rondje door Kol tegels gaan lopen. Hier liet de klant zien wat zij mooi vonden (en wat niet) en Inge liet ook een paar opties zien.


Schematische tekening van Vijverpark Overveen
WEEK 8

In het begin van deze week heb ik de garage afgemaakt in 3D. Inge was begonnen met de plattegrond van een appartement van het appartementencomplex de “Laurier” op de computer te maken.

In Warmond start dit jaar de bouw van het appartementencomplex, dit is een appartementencomplex met 10 luxe appartementen. Het appartementencomplex heeft een mooi uitzicht op een weiland met een groot ooievaarsnest. dit ooievaarsnest is al 25 jaar lang bewoond en elke jaar krijgt het ooievaars paar weer jonkies. Ook zullen er in het weiland koeien komen te staan, dus een leuk en mooi uit zicht vanuit het appartementencomplex. Bij aankoop van één van de appartementen krijgt u vier uur advies van Inge

Zo gaat het appartementencomplex de Laurier eruit zien

Na dat Inge de plattegrond in Vectorworks had gezet ben ik begonnen met appartement in 3D te zetten en is Inge begonnen met de ontwerpen van de badkamers en toiletten. Ook heeft ze een voorstel gemaakt voor de tegels in de badkamers en toiletten. Zelf heb ik een beginnetje gemaakt met de badkamers en toiletten in 3D te zetten. Donderdag kwam de klant voor wie Inge dit appartement gaat inrichten langs samen met de makelaar. Toen heeft Inge haar voorstel gepresenteerd en heeft ze technische dingen besproken met de makelaar en de klant.

Dit is het tegel -en kleurenvoorstel voor de badkamers
toiletten

Ook kwam er deze week een klant langs die ook gaat verhuizen naar Vijverpark maar dan, is het Vijverpark in Haarlem, dus wel erg toevallig. ook dit is nog niet gebouwd. Deze klant wil graag advies voor inrichting begane grond, eerste verdieping en zolder. De zolder heeft een hoogte van 6 meter. De klant weet dus niet goed wat ze daarmee kunnen doen en vragen daarom advies van Inge.

-Anke-